JULEBUFFET: (1.November - 22.december)
♦ Karrysild med æg og løg.
♦ Hvide marinerede sild med løg og kapers.
♦ Panerede fiskefilet med citron, dild og remoulade.
♦ Æg med rejer, tomat og mayonnaise.
♦ Juleand med svesker, æbler og appelsin.
♦ Lune frikadeller med hjemmesyltede rødbeder.
♦ Lun flæskesteg med julerødkål og agurkesalat.
♦ Mørbradbøffer med bløde løg og ristede champignon.
♦ Fransk brie og skiveost med druer og kiks.
♦ Ris ala mande med kirsebær sauce.
♦ Rugbrød, franskbrød og smør.
--------------------------------------------------------------
♦ Røget Laks med røræg (kan tilkøbes for Kr. 40,- pr. person)
♦ Juleand med svesker, æbler og appelsin (kan tilkøbes for Kr. 40,- pr. person)
